Erken Rezervasyonlarda %35'e varan indirimlerden yararlanın.

bize ulaşın 0850 302 0 543

ROMANYA TİCARİ – İŞ AMAÇLI ZİYARET

1- Pasaport(varsa eski pasaportlar dahil) ve 2 adet resim
2- Kimlik Fotokopisi
3- Şirketin antetli kağıdına kaşeli imzalı dilekçe
4- Banka Hesap Dökümleri(bakiyesi olacak ve işletilmiş olacak)
5- Romanya’daki firmadan davetiye

6- a) Çalışanlar:
• SSK işe giriş bildirgesi
• Maaş bordrosu(son 3 aylık)
• İmza sirküleri fotokopisi
• Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi
• Yeni tarihli vergi levhası fotokopisi
• Yeni tarihli Ticaret Faaliyet Belgesi

b) Serbest meslek sahipleri ve şirket sahipleri:
• Yeni tarihli Ticaret Odası kaydı
• Yeni tarihli vergi levhası fotokopisi
• Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi
• İmza beyannamesi veya imza sirküleri fotokopisi

Öğrenciler:
• Öğrenci belgesi

UYARI:
• Belirli bir maddi geliri olmayanlar ( öğrenciler, ev hanımları vs.), eşinin ya da ailesinin evraklarını ibraz etmeleri gerekmektedir.
• Reşit olmayan çocuklar için her iki veliden noter onaylı muvafakatname gerekmektedir.

 

ROMANYA AİLE ZİYARETİ

1- Pasaport(varsa eski pasaportlar dahil) ve 2 adet resim
2- Kimlik Fotokopisi
3- Şirketin antetli kağıdına kaşeli imzalı dilekçe
4- Banka Hesap Dökümleri(bakiyesi olacak ve işletilmiş olacak)
5- Tam tekmil vukuatlı nüfus kayıt örnekleri
6- Aile/Arkadaş ziyareti ise Romanya’daki tanıdıktan davetiye, kira kontratı ve şahsın kimlik fotokopisi,ikamet tezkeresi ya da pasaport fotokopisi

7- a) Çalışanlar:
• SSK işe giriş bildirgesi
• Maaş bordrosu(son 3 aylık)
• İmza sirküleri fotokopisi
• Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi
• Yeni tarihli vergi levhası fotokopisi
• Yeni tarihli Ticaret Faaliyet Belgesi

b) Serbest meslek sahipleri ve şirket sahipleri:
• Yeni tarihli Ticaret Odası kaydı aslı veya Esnaf ve Zanaatkarlar Odası’ndan üyelik belgesi
• Yeni tarihli vergi levhası fotokopisi
• Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi
• İmza beyannamesi veya imza sirküleri fotokopisi

Öğrenciler:
• Öğrenci belgesi

UYARI:
• Belirli bir maddi geliri olmayanlar ( öğrenciler, ev hanımları vs.), eşinin ya da ailesinin evraklarını ibraz etmeleri gerekmektedir.
• Reşit olmayan çocuklar için her iki veliden noter onaylı muvafakatname gerekmektedir.

 

ROMANYA TURİSTİK VİZE İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

1- Pasaport(varsa eski pasaportlar dahil) ve 2 adet resim
2- Kimlik Fotokopisi
3- Şirketin antetli kağıdına kaşeli imzalı dilekçe
4- Banka Hesap Dökümleri(bakiyesi olacak ve işletilmiş olacak) ve varsa tapu, ruhsat fotokopileri
5- Aile/Arkadaş ziyareti ise Romanya’daki tanıdıktan davetiye ve şahsın kimlik fotokopisi,ikamet tezkeresi ya da pasaport fotokopisi
6- Aile/arkadaş ziyaretine gidiliyor ise tam tekmil vukuatlı nüfus kayıt örneği

7-a) Çalışanlar:
• SSK işe giriş bildirgesi
• Maaş bordrosu(son 3 aylık)
• İmza sirküleri fotokopisi
• Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi
• Yeni tarihli vergi levhası fotokopisi
• Yeni tarihli Ticaret Faaliyet Belgesi

b) Serbest meslek sahipleri ve şirket sahipleri:
• Yeni tarihli Ticaret Odası kaydı
• Yeni tarihli vergi levhası fotokopisi
• Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi
• İmza beyannamesi veya imza sirküleri fotokopisi

Öğrenciler:
• Öğrenci belgesi

UYARI:
• Belirli bir maddi geliri olmayanlar ( öğrenciler, ev hanımları vs.), eşinin ya da ailesinin evraklarını ibraz etmeleri gerekmektedir.
• Reşit olmayan çocuklar için her iki veliden noter onaylı muvafakatname gerekmektedir.

tur rezervasyon yazılımı ile hazırlanmıştır.