Erken Rezervasyonlarda %35'e varan indirimlerden yararlanın.

bize ulaşın 0850 302 0 543

İngiltere Turist Vizesi İçin Gerekli Belgeler

1- Pasaport(varsa eski pasaportlar dahil) ve 2 adet resim
2- Kimlik Fotokopisi
3- Şirketin antetli kağıdına kaşeli imzalı dilekçe
4- Banka Hesap Dökümleri(bakiyesi olacak ve işletilmiş olacak)(orijinal banka hesap cüzdanı olmalı ya da ıslak imzalı kaşeli banka hesap dökümü olacak), tapu ve ruhsat fotokopileri
5- Aile/Arkadaş ziyareti ise İngiltere’deki tanıdıktan davetiye ve şahsın kimlik fotokopisi,ikamet tezkeresi ya da pasaport fotokopisi
6- Aile/Arkadaş ziyareti ise tam tekmil vukuatlı nüfus kayıt örneği

7- a) Çalışanlar:
• SSK işe giriş bildirgesi
• Maaş bordrosu(son 3 aylık)
• İmza sirküleri fotokopisi
• Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi
• Yeni tarihli vergi levhası fotokopisi
• Yeni tarihli Ticaret Faaliyet Belgesi

b) Serbest meslek sahipleri ve şirket sahipleri:
• Yeni tarihli Ticaret Odası kaydı
• Yeni tarihli vergi levhası fotokopisi
• Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi
• İmza beyannamesi veya imza sirküleri fotokopisi

Öğrenciler:
• Öğrenci belgesi

UYARI:
• Belirli bir maddi geliri olmayanlar ( öğrenciler, ev hanımları vs.), eşinin ya da ailesinin evraklarını ibraz etmeleri gerekmektedir.
• Reşit olmayan çocuklar için her iki veliden noter onaylı muvafakatname gerekmektedir.

 

İngiltere Ticari Vizesi İçin Gerekli Belgeler

1- Pasaport(varsa eski pasaportlar dahil) ve 2 adet resim
2- Kimlik Fotokopisi
3- Şirketin antetli kağıdına kaşeli imzalı dilekçe
4- Banka Hesap Dökümleri(bakiyesi olacak ve işletilmiş olacak)
5- İngiltere’deki firmadan davetiye

6- a) Çalışanlar:
• SSK işe giriş bildirgesi
• Maaş bordrosu(son 3 aylık)
• İmza sirküleri fotokopisi
• Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi
• Yeni tarihli vergi levhası fotokopisi
• Yeni tarihli Ticaret Faaliyet Belgesi

b) Serbest meslek sahipleri ve şirket sahipleri:
• Yeni tarihli Ticaret Odası kaydı
• Yeni tarihli vergi levhası fotokopisi
• Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi
• İmza beyannamesi veya imza sirküleri fotokopisi

Öğrenciler:
• Öğrenci belgesi

UYARI:
• Belirli bir maddi geliri olmayanlar ( öğrenciler, ev hanımları vs.), eşinin ya da ailesinin evraklarını ibraz etmeleri gerekmektedir.
• Reşit olmayan çocuklar için her iki veliden noter onaylı muvafakatname gerekmektedir.

tur rezervasyon yazılımı ile hazırlanmıştır.