Erken Rezervasyonlarda %35'e varan indirimlerden yararlanın.

bize ulaşın 0850 302 0 543

Finlandiya Aile/ Arkadaş Ziyareti İçin Gerekli Evraklar

1- Pasaport(varsa eski pasaportlar)ve 2 adet resim
2- Kimlik Fotokopisi
3- Şirketin antetli kağıdına kaşeli imzalı dilekçe
4- Banka Hesap Dökümleri(bakiyesi olacak ve işletilmiş olacak)
5- Tam tekmil vukuatlı nüfus kayıt örnekleri
6- Aile/Arkadaş ziyareti ise Finlandiya’daki tanıdıktan davetiye ve şahsın kimlik fotokopisi,ikamet tezkeresi ya da pasaport fotokopisi

7- a) Çalışanlar:
• SSK işe giriş bildirgesi
• Maaş bordrosu(son 3 aylık)
• İmza sirküleri fotokopisi
• Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi
• Yeni tarihli vergi levhası fotokopisi
• Yeni tarihli Ticaret Faaliyet Belgesi(çalışanlar için fotokopi yeterlidir)

b) Serbest meslek sahipleri ve şirket sahipleri:
• Yeni tarihli Ticaret Odası kaydı aslı veya Esnaf ve Zanaatkarlar Odası’ndan üyelik belgesi(şirket sahipleri için aslı olmalıdır)
• Yeni tarihli vergi levhası fotokopisi
• Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi
• İmza beyannamesi veya imza sirküleri fotokopisi

Öğrenciler:

• Öğrenci belgesi

UYARI:
• Belirli bir maddi geliri olmayanlar ( öğrenciler, ev hanımları vs.), eşinin ya da ailesinin evraklarını ibraz etmeleri gerekmektedir.
• Reşit olmayan çocuklar için her iki veliden noter onaylı muvafakatname gerekmektedir.

 

Finlandiya Ticari Vize İçin Gerekli Evraklar

1- Pasaport(varsa eski pasaportlar) ve 2 adet resim
2- Kimlik Fotokopisi
3- Şirketin antetli kağıdına kaşeli imzalı İngilizce dilekçe
4- Banka Hesap Dökümleri(bakiyesi olacak ve işletilmiş olacak)
5- Finlandiya’daki firmadan orijinal davetiye

6- a) Çalışanlar:
• SSK işe giriş bildirgesi
• Maaş bordrosu(son 3 aylık)
• İmza sirküleri fotokopisi
• Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi
• Yeni tarihli vergi levhası fotokopisi
• Yeni tarihli Ticaret Faaliyet Belgesi(çalışanlar için fotokopi yeterlidir)

b) Serbest meslek sahipleri ve şirket sahipleri:
• Yeni tarihli Ticaret Odası kaydı
• Yeni tarihli vergi levhası fotokopisi
• Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi
• İmza beyannamesi veya imza sirküleri fotokopisi

Öğrenciler:

• Öğrenci belgesi

UYARI:
• Belirli bir maddi geliri olmayanlar ( öğrenciler, ev hanımları vs.), eşinin ya da ailesinin evraklarını ibraz etmeleri gerekmektedir.
• Reşit olmayan çocuklar için her iki veliden noter onaylı muvafakatname gerekmektedir.

 

Finlandiya Turistik Vize İçin Gerekli Evraklar

1- Pasaport(varsa eski pasaportlar)ve 2 adet resim
2- Kimlik Fotokopisi
3- Şirketin antetli kağıdına kaşeli imzalı İngilizce dilekçe
4- Banka Hesap Dökümleri(bakiyesi olacak ve işletilmiş olacak) ve varsa tapu, ruhsat fotokopileri
5- Tam tekmil vukuatlı nüfus kayıt örnekleri
6- Aile/Arkadaş ziyareti ise Finlandiya’daki tanıdıktan davetiye ve şahsın kimlik fotokopisi,ikamet tezkeresi ya da pasaport fotokopisi

7- a) Ücretli ve memurlar:
• SSK işe giriş bildirgesi
• Maaş bordrosu(son 3 aylık)
• İmza sirküleri fotokopisi
• Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi
• Yeni tarihli vergi levhası fotokopisi
• Yeni tarihli Ticaret Faaliyet Belgesi

b) Serbest meslek sahipleri ve şirket sahipleri:
• Yeni tarihli Ticaret Odası kaydı
• Yeni tarihli vergi levhası fotokopisi
• Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi
• İmza beyannamesi veya imza sirküleri fotokopisi

Öğrenciler:

• Öğrenci belgesi

UYARI:
• Belirli bir maddi geliri olmayanlar ( öğrenciler, ev hanımları vs.), eşinin ya da ailesinin evraklarını ibraz etmeleri gerekmektedir.
• Reşit olmayan çocuklar için her iki veliden noter onaylı muvafakatname gerekmektedir.

tur rezervasyon yazılımı ile hazırlanmıştır.